Lees hier alles over haagplanten

Photinia Fraseri Red Robin

Veel mensen kiezen ervoor om een schutting te laten plaatsen om zo meer privacy te creëren in hun tuin. Echter kun je dit ook op een natuurlijke manier doen. Dat is, zonder gebruik van grondstoffen of materialen. Haagplanten zijn namelijk een uitstekende manier om jouw tuin te scheiden van de tuin van je buren. Deze planten groeien erg dicht, waardoor je voldoende privacy hebt in je tuin. Het voordeel van haagplanten is dat ze erg goedkoop zijn. Je kunt ze namelijk zelf plaatsen.

Dit hoeft natuurlijk niet, maar als je dit doet, bespaart dat wel op de kosten. Een schutting van planten zorgt er daarnaast voor dat de wind wordt gefilterd en verzacht. Hierdoor verbetert de luchtcirculatie en wordt de wind niet naar boven gestuurd, zoals bij een schutting.

Photinia Fraseri Red Robin

Welke haagplant kan je het beste plaatsen

Natuurlijk zal je niet versteld staan met alle mogelijkheden die je kunt plaatsen. Uiteraard zal je zoeken naar een haag die ook nog eens onderhoudsvrij is. Continu in de tuin moeten werken om het weer netjes te maken zit niemand op te wachten.

Zo heb je bijvoorbeeld de Photinia Fraseri Red Robin welke gemiddeld onderhoud nodig hebt. Jij beslist immers zelf hoe dik je de haag wenst te hebben. Door de Photinia Fraseri Red Robin twee keer per jaar te snoeien zal je merken dat het een hele stevige haag wordt waar je onwijs veel plezier mee zal beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *